Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Op deze zondagochtend moesten we ons klaar maken voor vertrek naar Maasbree. Het was vroeg opstaan.
Na een goede warming up werd er gestart met heren dubbel.
Tijdens het inspelen was eigenlijk wel duidelijk dat er vandaag 8 punten mee naar Roosteren zouden gaan. Hier waren de trouwe supporters ook wel zeker van.
We zullen zien…..

Bij Lynn en Maike gingen de punten gelijk op. Maar na een poosje was het duidelijk dat Roosteren toch aan de sterke kant was. Er werd goed gespeeld en de 1e set is dan ook met 21-11 gewonnen. Op naar set 2. Hier ging het in eerste instantie gelijk op met de punten en er werd wederom hard gewerkt.
Ook in de 2e set draaien Lynn en Maike hun racket er niet voor om en de set was met 21-16 in de pocket.
Super gedaan!!

Famke en Britt maakten hun entree in de heren dubbel. Hier was het duidelijk wie de rokjes aanhadden, super gespeeld met 21-5!! Ook in de 2e set werden er wederom mooie punten gemaakt en dat resulteerde in een 21-7 winst.
Power!!!!

Na even gerust te hebben waren de singels aan de beurt. Maar wat bleek… de tegenstander was in de singel toch wel wat beter als in de dubbels…..dachten we.

Maike zette haar beste beentje voor en liet zich niet van de wijs brengen. Het was niet heel moeilijk voor haar, er waren nauwelijks zweetdruppeltjes te zien. Deze singel werd door Maike gewonnen met 21-8 en 21-9.

WHOOP WHOOP!!

Famke wilde dit ook wel proberen maar ze had de handen er aan vol. Ze ging van de ene kant naar de andere kant en hier werd wel gezwoegd en gezweet. Maar Famke bleef strijden tot het einde.
1e set met 21-13 gewonnen.
In de 2e set ging het even niet zo lekker voor RBC, maar Famke gaf geen krimp en bleef vechten tot het laatste punt gespeeld was en yes…gewonnen met 21-9.

Goed gedaan!!

 Toen was het de beurt aan Lynn. De start verliep niet zoals gewenst en het spel kreeg een heel andere wending als eigenlijk de bedoeling was. In korte tijd keek Lynn tegen een achterstand van 0-11 aan. Na een peptalk ging ze moedig verder. Helaas lukte het Lynn niet om de 1e set naar zich toe te trekken en werd het 13-21.
Maar Lynn gaf het niet op. In de 2e set liet ze zien wat ze waard was en werd er met 21-2 gewonnen. Zo doe je dat Lynn!! Top!
Ook de 3e set liet ze zien wie er sterker was en er werd gewonnen met 21-18.

Britt was als laatste aan de beurt en had er zin in! Dat bleek ook wel in de punten. De 1e set werd gewonnen met 21-10. Super blondie!!
In de 2e set gaf Britt niet op en er werden mooie punten gemaakt: 21-7 was het eindresultaat.
Toppie!!

 Tot nu toe ziet het er goed uit voor RBC.

 Als laatste de mix partijen.

 Famke en Lynn waren zeker van plan om ook deze punten mee te nemen en dat lukte. Uitslag: 21-8 en 21-11.

 Britt en Maike speelden ook goed samen en daar waren de punten dan ook naar. 1e set: 21-10. Ook in de 2e set was Roosteren beter dan de tegenstander en ja… gewonnen met 21-9.

Zo doe je dat dames!!
Tadaaaa……de supporters hadden gelijk, de winst is behaald, 8-0.

 Nu even rust tot 27 oktober. Dan een inhaalwedstrijd.

 Groetjes team 9 en aanhang!!