Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Wat bezielt een gek om op zaterdagmiddag een weddenschap aan te gaan met onze Twan.
RBC2 en RBC4 spelen samen thuis en beide teams gaan aan kop in hun klasse. De eerste partijen worden gewonnen en Twan roept met veel enthousiasme 16-0, 16-0.
Twan, hou op dat kun je toch niet voorspellen. Pim, dat gaat het wel worden. Nee natuurlijk niet Twan maar als het gebeurt schrijf ik een artikel.
Dan ga maar vast schrijven.

Hoe kan een mens van vlees en bloed zo’n vooruitziende blik hebben, dat kan toch niet. Want het werd 16-0, wat ik voor onmogelijk hield maakten de spelers waar.
Dikke vette pret in de hal, beide teams 8 punten rijker en op naar het kampioenschap. Nu niet meer los laten.

RBC2 heeft Olympia nog op korte afstand, RBC4 moet het uitvechten met Stein. Maar beste spelers, dit laten we toch niet meer schieten.

En dan moet ik er nog aan toevoegen, ‘s avonds werd het zelfs 20-0 want onze spelers van het eerste team winnen meteen de eerste 4 partijen. Met L1 in de hal mag het dak er wel vanaf, iedereen keek elkaar aan, wat gebeurt hier?
Maar ja, Eric Pang en Jie Yao zijn natuurlijk geen watjes want het ritme werd even onderbroken. Aansluitend werd de draad meteen weer opgepakt, 6-2 winst op van Zijderveld, wie had dat verwacht?

Wat een zaterdag, heb ik nog niet vaak meegemaakt. En daarom schrijf ik maar mijn verhaal, ik moest zo nodig wedden met Twan. Hij won, ik verloor en dus moet ik schrijven.
Twan, bij deze.

Pim