Zaterdag om 18.00 uur treden de reserves van eredivisionist badminton Goldinvestment/Roosterse BC aan in sporthal Gulick in Tegelen tegen de ploeg die de trotse koploper in het duel in Roosteren wist te kloppen met 5-3.

Het wedstrijd kan beslissend zijn voor promotie naar de eerste divisie landelijk. Kan, omdat het ook nog mis kan gaan. Roosterse heeft een voorsprong van schamele twee punten op Tegelen dus spanning is vooraf al gegarandeerd.

Zou de uitslag van deze bepalende wedstrijd weer 5-3 in het voordeel van Olympia zijn dan promoveert bij gelijke eindstand de ploeg uit Tegelen omdat dan de onderlinge resultaten doorslaggevend zijn. Zou Roosteren met 7-1 of 8-0 winnen dan is er niets meer dat promotie in de weg staat. Als opmaat naar deze laatste partij won de Roosterse ploeg afgelopen zaterdag nog ruim met 7-1 van Beca uit Arnhem, de nummer vier van de ranglijst.

Team drie speelt ook in de tweede landelijke divisie maar in een andere poule. De ploeg staat als tweede geklasseerd en gaat op bezoek bij Vridos in Giessendam. Ook al is promotie niet mogelijk, als team zijn de jongelui gebrand op een goed resultaat.