Via John Silvertand

Eredivisionist badminton Roosterse BC kan komende zondag om 14.00 uur in de eigen Albertzaal een grote stap maken richting klassebehoud. “Elk winstpunt is natuurlijk welkom”, aldus RBC-kenner Karel Hellebrekers, “maar dan wel liefst vijf of zes winstpartijen”. Tegenstander Forza Amersfoort denkt daar wellicht ook zo over en dus is er een degelijke basis voor een regelrechte topper.
Hellebrekers laat horen dat de samenstelling van het team nog niet rond is. “Nico Hermans mag nog steeds niet binnen de lijnen aantreden maar ook het gemis van de nog geblesseerde Noah Jongen is een forse aderlating voor het team van de beide coaches Nico en Rik Hermans.

Natuurlijk wordt er nu gesteund op winstpartijen van de vrouwen Wendy Hoeve, De Zwitserse Nadia Fankhauser en Dorien Lups. Maar zeker ook Rik Steuten kan bijdragen aan een goede uitslag. Voor wat betreft het mannendubbel en de beide mixeddubbels is nog niets zeker echter mogelijk is alles. Voorafgaand aan de wedstrijd van team 1 is er een nieuwjaarsborrel in de eigen kantine. Niet alleen sponsoren zijn uitgenodigd, ook de hondstrouwe aanhang die RBC altijd bijstaat is voor deze sociale borrel van harte welkom.