Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

veld.jpg

Zaterdag 18 januari stond de uitwedstrijd tegen BC Amor op de planning. Met een gezellig volle bus is team 1 afgereisd naar Groningen. Mooi optijd aangekomen om de benen goed los te maken. Team 1 had 2 ruime overwinningen nodig om handhaving veilig te stellen. De dubbels werden verdeeld tussen de beide ploegen, waarna Roosterse een voorsprong nam van 6-1. Bij de laatste gemengddubbel ging helaas de overwinning na de tegenstander. Desondanks een nette 6-2 overwinning. Met dank aan Robert die ons veilig heen -en terug heeft gereden.

Na een korte nachtrust stond zondagmiddag alweer de wedstrijd tegen Smashing op het programma. Ook hier was een overwinning noodzakelijk. Met een spannende start werden de dubbels weer verdeeld, tussenstand 1-1. Na sterke singel partijen vanuit Roosterse werd er opnieuw een voorsprong gecreƫerd van 5-1. Beide gemengddubbels kwamen uit op een derde beslissende set, waarbij tot vreugde van de supporters en het team, het 6de punt werd binnengesleept. Hiermee werd handhaving binnen de Eredivisie veilig gesteld!

Vanuit team 1 willen wij graag de supporters bedanken en de invallers die ons afgelopen seizoen uit de brand hebben geholpen!
Daarnaast willen wij APK-BOY bedanken voor het regelen van een geschikte bus voor het vervoer naar Groningen.