Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

veld.jpg

Steun RBC

Roosteren is een kleine dorpskern in Midden-Limburg en staat door de Roosterse Badminton Club (RBC) al vele jaren op de kaart. RBC werd opgericht in 1972 en startte destijds in het oude gemeenschapshuis van Roosteren. Na de bouw is de Albertzaal onze thuisbasis geworden. Een kleine, knusse hal met vier speelvelden waarin topsport, het wij-gevoel en gezelligheid samengaan.

De competitiegroep van RBC bestaat uit 6 teams. RBC 1 t/m RBC 5 spelen op landelijk niveau waarbij we geheel Nederland bestrijken. Als enige badmintonvereniging in Limburg speelt RBC 1 zelfs al ruim 10 jaar op Eredivisieniveau. U zult begrijpen dat wij hier heel erg trots op zijn.

Doel: aanschaf fitnesstoestellen

RBC wilt graag de kwaliteit en het sportniveau van de vereniging en haar leden waarborgen door het aanbieden van trainingen op goed niveau. Dit jaar hebben we als doel gesteld om in de sporthal een fitnesshoek te creëren en krachttraining aan te bieden. Het juiste materieel is dan natuurlijk essentieel.

Wij hebben uw hulp nodig om de benodigde fitnesstoestellen aan te schaffen. Alle donaties, klein en groot zijn welkom! Alvast bedankt voor uw support. 

https://www.geef.nl/nl/actie/steun-de-roosterse-badminton-club-rbc/donateurs?ref=geef-sharebutton