Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Het was eigenlijk wel te verwachten dat eredivisionist Roosterse niet zou winnen van het Haagse Drop Shot. De Hagenaars zijn met niets minder dan de landstitel tevreden en dus traden ze in Albertzaal aan met hun internationals, jongelui die vaker twee keer per dag trainen. Daar kon de thuisclub niet tegenop maar eenzijdig werd het allerminst ondanks de7-1 nederlaag. Roosterse dwong haar tegenstander tot het uiterste te gaan, een feit dat door het talrijke thuispubliek maar ook door de toeschouwers die uit Den Haag met hun favorieten waren meegereisd werd gewaardeerd met gul applaus. Een hele fraaie partij badminton met voor de thuisclub een minder resultaat. Kwestie van geld want met het budget van de Hagenaarskunnen die het zich permitteren om sterke spelers binnen te halen. Coach Luc Vandeput van Roosteren toonde zich te reden met het sterke gebodene van zijn selectie al had hij gehoopt op twee winstpartijen meer. En dat had er gezien het gebodene wellicht ingezeten.

Zaterdag aanstaande moet Roosterse weer aan de bak in eigen hal.

Hoornse BC komt dan op bezoek. De noord-hollanders kwamen afgelopen weekend niet in actie omdat de selectie niet compleet was vanwege corona.

Dat probleem werd maandagavond uit de wereld geholpen. Dus zaterdagavond om 19.00 uur is de Albertzaal weer de plaats waar de liefhebber z’n hart kan ophalen bij top-badminton. Aanmelden via de site van de club.