Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

DOOR ROEL HEYNEN

Tijdens het dubbele speelweekeinde kreeg Roosterse BC een zware klap te verwerken. Zaterdagavond liep Wendy Hoeve een ogenschijnlijk zware knieblessure op. „Ik verdraaide en overstrekte mijn knie in de tweede set van de single”, vertelde Hoeve gisteren telefonisch. „Ik verging meteen van de pijn, heb de hele hal bij elkaar geschreeuwd. Het doet nog steeds pijn. In bed, op de bank, elke beweging is heel pijnlijk. Ik vrees echt voor een afgescheurde kruisband of gescheurde meniscus.”

Komende week als de zwelling weg is uit de knie, moet via een scan en foto’s duidelijk worden hoe erg de kwetsuur is. „Het voelt echt niet goed. Ik baal echt enorm. Het is dezelfde knie als een paar jaar geleden. Nu zit het op een andere plek, maar vanwege die pijn denk ik dat het einde seizoen is.”

Roosterse speelde zaterdag 4-4 tegen Amersfoort en het verloor later met 5-3 van Almere. Marijn Put was de puntenpakker namens Roosterse. Hij won drie van zijn vier partijen. Zaterdag werden ook de mannendubbel en beide mixen gewonnen. Gisteren won Roosterse de vrouwen- en een mixdubbel.