Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Vandaag een een compleet team 2, hersteld van blessureleed en geen invalbeurten gaan ze de strijd aan tegen van Zijderveld.
Op het menu stonden wraps van Cochise, die heerlijk smaakten.

De kantine was druk bezocht en daardoor ook veel publiek en support voor de teams. Onder deze een hele jonge supporter van acht weken, zie foto.
De dubbel met Noah en Cochise  was goed, Noah net hersteld van zijn blessure. De dubbel miste misschien net wat samenspel tegen de sterke Maikel en Virgil.
De dames hadden een goede eerste set, maar maakten het nog spannend op het einde van de tweede set. 1-1 na de dubbels.

Frank hoopte op een wedstrijd tegen Virgil om dan revanche te nemen. De eerste set vloog Frank uit de startblokken en liet weinig over van Virgil maar in de tweede set was dat andersom alhoewel Frank goed terugkwam. Door goed geconcentreerd spel pakte Frank deze wedstrijd waar hij enorm blij mee was.
Birthe had grote moeite met Mariëlle, een geroutineerde dame die niks kado gaf. Birthe zette alles op alles in haar spel en met de standen 22-24 in beide sets baalde ze dan ook echt, wat zeer begrijpelijk was.

Jordy is terug van weggeweest ook na zijn blessure, hij speelde een mooie pot tegen Maikel, een gevecht ook op basis van conditie. Beide lopers en dit bracht voor het publiek mooie rally\\\'s. Een drie setter waar Jordy net maar ook net de wedstrijd moest afgeven.
Lobke die vandaag gewoon eventje in twee sets won, constant goed spel.

Tussenstand 3-3

De mix van Frank en Anne was ook wederom de zoveelste mooie pot om naar te kijken, hier kwam het op volhouden aan. Anne en Frank hielden het goed vol tegen Mariëlle en Virgil en moesten pas het hoofd buigen bij de laatste punten in de derde set.

Dan als laatste de mix van Cochise en Ilke, die erg graag weer eens de winst naar zich toe wilden halen. In de eerste set wisselde het af en ging de set naar de andere kant. Je merkte zal toch niet weer gebeuren? Maar in de tweede set sloeg het roer om en ging de trein lopen. Zo, 14-21 op naar set drie. Ze kwamen achter met 6-11, en de vaste supporters vreesden even voor een nederlaag. Maar niks is waar. Dennis was niet voor niks aanwezig als coach en het tij keerde. Hoppa, 11 punten achter elkaar en eindelijk waar ze op hoopten gebeurde: de overwinning, goed voor het zelfvertrouwen.

Dennis bedankt!!!!