Drie punten winnen stond gelijk aan het allereerste kampioenschap voor Roosterse BC. Wie van tevoren dit had voorspeld was natuurlijk voor gek verklaard. Behalve Karel, maar daar gaan we maar niet op in. De schone taak voor team 1 om dit bij elkaar te sprokkelen.

Nog voor de wedstrijd begonnen was, waren er twee tikken ontvangen uit onze eigen spelersgroep. Reni was namelijk ziek geworden en Marijn liep een blessure op. Marijn werd vervangen door de Cristiano Ronaldo van RBC: Frank. Zijn haartjes zaten weer goed, ook al moet ie naar eigen zeggen naar de kapper. Bij de dames werd Sharena opgetrommeld, zodat zij de vijfde debutante van dit seizoen werd. De tiende speelster van dit seizoen voor team 1 mocht haar eer gaan verdedigen.

Sharena speelde een gedegen dubbel met Anne, die niet beloond kon worden met setwinst. Haar singel was ook hoopvol, ook al was ze zelf niet tevreden met de tweede set.
Wendy had vandaag problemen met haar vastigheid. Eerlijk is eerlijk, maar is dit niet normaal? Ze heeft er een tijdje uitgelegen met een blessure maar is op dit moment op de weg terug. Alles komt terug, zolang je maar doorzet! De mix met Nico had nog gewonnen kunnen worden, maar dat grapje ging niet op.
Rick had niet zijn topvorm te pakken, maar wist zijn singel en dubbel te winnen. Twee drie setters waren hier voor nodig. Toch wel knap van onze Brabander.
Frank kon de tweede set in zijn singel niet binnen harken, maar uiteindelijk was hij wel de held van de avond. Samen met Anne wist hij het o zo belangrijke derde punt binnen te halen, dat ons het kampioenschap oplevert!

Ja, je leest het goed! WE ZIJN KAMPIOEN! Weliswaar van de Handhavingspoule, maar ssht dat hoef je er niet bij te vertellen. Wij zijn de eerste kampioen van deze poule en wellicht ook de laatste.

Daarnaast een eervolle vermelding voor onze Rick, aangezien hij mij onttroond heeft als MVP van deze poule. We staan nu gelijk in aantal punten, maar hij heeft een wedstrijd minder gespeeld. Mij bekruipt dan de vraag: was hij echt licht geblesseerd destijds of speelde hij het spelletje tactisch? Ik heb mijn antwoord in ieder geval al gevormd!