Komend weekend worden alweer de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Het is jammer dat de competitie niet verder doorloopt (zoals bij andere sporten) en er weer een stop is tot begin september. Het wil niet zeggen dat er meer wedstrijden gespeeld moeten worden, maar dat de wedstrijden over een langere periode moeten worden verspreid.

Zaterdag speelt RBC 1 tegen Zijderveld uit Amstelveen, in Amstelveen werd de enige nederlaag geleden in de handhavingspoule, maar de 3 punten waren voldoende om eerste te worden in deze poule . Het team wil natuurlijk revanche nemen en met een goed gevoel de competitie afsluiten. De wedstrijd is zoals altijd om 19.00 uur.

RBC 2 speelt een dubbel weekend. Zaterdag komt degradant Shot op bezoek, deze wedstrijd begint om 15.00uur. Zondag speelt het team om 14.00uur tegen Amersfoort 2. RBC 2 is nog niet helemaal veilig en zal toch nog de nodige puntjes bij mekaar moeten shuttelen om ook volgend seizoen in de 1e divisie te spelen. Het is jammer dat het team in de 2e helft van het seizoen terug zakte. De oorzaak lag niet bij RBC 2 maar in de personele problemen bij RBC 1, waardoor het team niet meer compleet kon spelen.

Ook RBC 6 en 10 spelen zaterdag hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen resp. United 2 en WIK 6 en willen natuurlijk ook met een goed resultaat de competitie afsluiten. Deze wedstrijden beginnen om 12.00uur