Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Met gezonde spanning vertrokken we zondagochtend vroeg richting Nijmegen. Met Kim op vakantie, Jovi in het ziektebed en Nikki geblesseerd bestond team 3 slechts nog uit de harde kern. 

 

Beide dubbels gingen goed van start. Zowel de dames (Anne en Sharena) als de heren (Dion en Sander) pakten de eerste set. In de tweede set kwamen de spelers van Mariken goed op gang en moest er een derde set aan te pas komen. Na veel spannende rally’s bij de dames ging de winst helaas toch naar de tegenstander. De heren maakten het in de derde set nog extra spannend door in de verlenging te spelen. Helaas werd deze ook verloren (20-22). Tussenstand 0-2.

 

Met frisse moed werd er gestart aan de singles. Dion speelde een zeer goede single en won zijn partij in twee sets, lekker doorgaan zo Dion!

Sharena kende een sterke eerste set en won deze vrij gemakkelijk. In de tweede set kwam de tegenstander wat beter in het spel, waardoor Sharena nog wat extra gas moest geven. Ook een mooie winstpartij aan de kant van roosteren. De achterstand inmiddels weer rechtgezet naar 2-2.

Met de wedstrijden van zaterdagavond nog in de benen begon Sander flitsend aan zijn eerste set. Helaas kon hij dit niet de gehele wedstrijd vasthouden en werd de partij verloren (ps. we lenen hem niet meer uit hoor).

Next up: onze Annie. Anne mocht aantreden tegen mevrouw Appels. Een spannende partij waar een derde set aan te pas moest komen. Anne mentaal sterk, beet door de zure appel heen, een mooie winstpartij! Wederom gelijkspel, 3-3.

Gedreven voor de winst begonnen onze koppels aan de mixen. Sharena en Sander kwamen de gehele wedstrijd niet echt lekker in hun spel, maar wisten er toch nog een driesetter van te maken. Helaas een winstpartij voor de tegenstander.

Anne en Dion speelden een sterke eerste set en deze werd gemakkelijk gewonnen. De tegenstander was het hier niet mee eens en veranderde van tactiek. In een spannende derde set werd het de supporters bijna te veel. Door een lucky shot van de tegenstander bij een stand van 21-20 werd de partij jammer genoeg verloren.

Goed gestreden jongens!

 

Motto van vandaag: Wacht maar op de terugweg!