De laatste wedstrijd van het seizoen. Van Zijderveld kwam, net als vorig jaar, het seizoen afsluiten voor RBC1 in de Albertzaal. Van extreme drukte was jammer genoeg geen sprake. De aanwezige supporters hebben zich echter wel ruimschoots vermaakt.

Ditmaal mochten twee drie invallers optreden in de hoofdmacht van Roosteren. Dion heeft zich de laatste weken ontpopt als de vaste invaller van het team. Hij kreeg gezelschap van Sharena in de damesenkel en Ilke in het gemengddubel. Zo stonden er toch zeven spelers klaar om de wedstrijd en het seizoen positief af te sluiten.

Dat winnen heeft het team ook gedaan. Zes punten gingen de broekzakken van Karel weer in. Sharena speelde een goede partij, maar moest haar meerdere bekennen aan haar buitenlandse tegenstandster. Totaal geen schande, aangezien ze goed badminton liet zien. Anne en Dion wisten dit keer hun mixpartij niet te winnen. In twee sets ging de wedstrijd naar de tegenstander.

De overige zes punten werden dus wel binnengetikt. Rick en Dion hadden in de dubbel de vaste lijnrechter van Van Zijderveld tegenover zich staan. Ondanks de koekoek die Dion opliep in de eerste set, werd er toch eenvoudig gewonnen. Dit gold ook voor Nico in de singel tegen de invaller Ruud.

Reni had twee relatief makkelijke overwinningen, aangezien zij twee keer tegen een invalster moest spelen. Samen met Anne lukte dit in de damesdubbel en ook in de singel was ze heer en meester. Ilke en Nico speelden voor het eerst dit seizoen samen, maar wisten wel te winnen. Misschien niet de makkelijkste partij, maar dat lag vooral aan de fouten van de eigen kant. Rick speelde als enige een echte spannende pot en had zelfs een verlenging in de tweede set nodig. Maar winnen kan onze Brabantse maat wel!

Dan is er een einde gekomen aan het competitieseizoen van RBC1. Momenteel staat het team op de eerste plek in de (handhavingspoule van de) Eredivisie. Volgend weekend zal het team vol spanning kijken naar de uitslagen van Smashing en Barendrecht. Voor nu rest ons nog het volgende:

Supporters, ouders, trainers, fysio’s, koks, tappers, sponsors, spelers en iedereen die RBC1 een warm hart toedraagt: BEDANKT VOOR DIT SEIZOEN EN TOT VOLGEND JAAR!