Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Het nieuwe seizoen komt er weer aan met deze week de kick off voor de Eredivisie die gespeeld wordt in Den Haag.

Hier zullen alle eredivisie teams te zien zijn. De aanvang is 15.00 uur. DKC is gastheer en heeft een mooi programma samengesteld om er een mooie happening van te maken. Dus heb je tijd dan kom ons team aanmoedigen en je kunt ook nog alle andere teams zien.

RBC begint met een wedstrijd tegen nieuwkomer BV Hoorn. Deze ploeg was 2 jaar geleden het zwakke broertje in de eredivisie maar is na een jaar afwezigheid weer terug en hoe. Met een grote voorsprong werd het team kampioen en of dat nog niet genoeg was, zijn er de nodige versterkingen aangetrokken. Dus zeker een tegenstander die niet onderschat mag worden, die volgens velen een positie in het linkerrijtje gaat behalen. RBC is dus gewaarschuwd en zal sterk tevoorschijn moeten komen om een goed resultaat te boeken.

Nieuwkomer bij RBC is Fredrika Lagerstedt en ook Noah Jongen en Elcke Vievermans zijn vanuit team 2 doorgeschoven naar RBC 1. Ook Wendy Hoeve is na een jaar blessureleed weer van de partij. De selectie bestaat verder uit: Anne Vievermans, Nico Hermans, Rick Steuten en Frank Vermeesch. Verder staan er diverse jeugdige talenten te trappelen om aan te sluiten bij RBC 1.

De eerste thuiswedstrijd van RBC 1 is 29 september om 19.00 uur. Reserveer deze datum alvast in je agenda.