Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

veld.jpg

Na een teleurstellend begin, had team 1 van Roosterse BC de kans om zich te revancheren. In dezelfde hal als vorige week, alleen dan tegen het Haagse DKC. De toppers van DKC waren weliswaar niet allemaal aanwezig maar toch was de overwinning knap.

Onze tegenstander speelde namelijk met drie invallers, waardoor enkele wedstrijden eenvoudig gewonnen werden. De herendubbel, de tweede heren- en damesenkel en de tweede mix werden zakelijk gewonnen. Dat zijn vier punten.

Rick kroonde zich tot de koning door zijn singel te pakken. Net als twee weken terug wist hij setverlies te voorkomen. Hulde aan onze Brabander. Hij zorgde voor een eindstand van 3-5 op het scorebord.

De overige partijen werden verloren maar toch stemde dit onze trainer tevreden. De stijgende lijn is ingezet, waar wij volgende week graag een vervolg aan geven. 500 meter verder dan de sporthal van DKC, gaat het team de strijd aan met VELO! U zult nog even geduld moeten hebben voordat de Roosterse kopmannen en -vrouwen gaan schitteren in de Albertzaal. Die dag komt steeds dichterbij!