Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

shuttle.jpg

Met de instelling beginnen ‘we moeten kampioen worden’ weet je dat het een moeilijk seizoen kan gaan worden. Er zullen hongerige teams zoals bijvoorbeeld Thiela BC klaarstaan om met ons de strijd op de baan aan te gaan. Dat was afgelopen weekend het geval.

Jordy en Jovi begonnen redelijk aan de wedstrijd in de herendubbel, hier en daar wat schoonheid foutjes maar het spel was degelijk, na 2 sets gespeeld te hebben stond er een mooie 21-16 en 21-15 op het scorebord in ons voordeel. 1-0 Tegelijkertijd startte Kirsten en nieuwe aanwinst Cera Samuels aan de dames dubbel, je zou zeggen een nieuw koppel, lastige wedstrijd.. Maar dit was niet het geval. Na 20 minuten gespeeld te hebben stond er een mooie 21-12 en 21-16 op het bord. 2-0 ‘Beest’ ‘machine’ ‘sicke man’ Dion Rovers mocht starten aan de HE1 tegen een oud eredivisionist: Rohald Vermeulen. Zoals altijd geconcentreerd een hele wedstrijd lang resulteerde tot 2x 21-8. 3-0

DE1 mocht Annie de strijd aangaan met Nikki Steigerwald. Na een makkelijke eerste set gevolgd door een spannende 2de set zorgde Annie ervoor dat er een mooie 4-0 tussenstand was.

Match of the day. Natuurlijk, Jordy. Natuurlijk 3 sets. 1ste, eazy. 2de, dramatisch. Toch, wist Jordy zich gelukkig een beetje op te pakken in een spannende 3de set die er werd gespeeld, leuke punten tot leuke unforced errors, toch was iedereen trots op Jordy voor het puike resultaat wat 24-22 opleverde. 5-0 Ceraaaaa Samuels mocht de DE2 spelen, we komen een beetje uit op het zelfde verhaal als hiervoor. 21-19 19-21 zorgde voor een goede 3de set van Cera die met goed aanvallend spel 21-8 op het bord mocht plakken. 6-0 Nu de 2 mixes, 2 hele spannende 3 setters.

Kirsten en Jovi speelde een simpele 1e set 21-9, misschien net iets te simpel? Helaas waren Kirsten en Jovi helemaal uit de concentratie en het spel werd minder en minder, jammer genoeg werd dit een verliespuntje en voor Jovi ook nog eens een verliesracket, stomme ezel. 2de set 20-22 en de 3de set 22-24. 1-6 Anne en Dion speelde samen de 2de mix voor de Roosterse Side. Alle 3 de sets waren spannend, en als je dan ook nog eens zo’n pot winnend kan afsluiten bouwt dat alleen maar vertrouwen op! Knap gedaan Anne en Dion! 21-19 19-21 tot slot 21-18 overwinning geboekt op Nikki en Maikel

 

Onze eerste wedstrijd is geeindigd in een mooie 7-1, wij willen supporters die aanwezig waren bedanken, Jacqueline bedanken voor de goede service in de kantine en natuurlijk George, onze topcoach die ook altijd aandeel heeft aan het spel van ons team! Bedankt en tot de volgende wedstrijd!