Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

veld.jpg

Voor het derde weekend op rij moest het eerste team van Roosteren een wedstrijd spelen in de buurt van Den Haag. VELO mocht haar borst nat maken want de overwinning van vorige week smaakte naar meer.

Er werd gestreden, gevochten, gedoken, alles gegeven. Desondanks was een 6-2 nederlaag niet te voorkomen. Wendy en Rick wonnen afzonderlijk van elkaar hun singels en gaven een perfect voorbeeld. Zij waren uitermate effectief in het afstraffen van de tegenstanders!

Alle andere partijen werden dus verloren. Maar waren er dan wel kansen? Ja zeker. De herendubbel leverde een korte verlenging op in de tweede set. Fredrika vocht een spannende verlenging van de derde set uit met haar tegenstandster. Elcke en Nico speelden een gelijkopgaande twee setter maar moesten ook hun meerdere erkennen in het gemengd dubbelkoppel van VELO. Ook de damesdubbel bood in de tweede set voldoende tegenstand.

Na drie uitwedstrijden in de Randstad, komt de thuiswedstrijd van zaterdag 29 september als gelegen. Eindelijk gaan wij de Albertzaal weer eens bespelen. Heb jij niks te doen? Kom naar de Albertzaal. Had je eigenlijk zin om te Netflixen? Kom toch naar de Albertzaal. Wil jij lekker genieten van een pilsje? Doe dat in de Albertzaal en schreeuw ons naar de overwinning!