Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en de kans om te laten zien dat de ‘winterstop’ ons goed gedaan heeft en we de misser in Best recht kunnen zetten. We speelden weer met de vaste bezetting bij de heren en Kim en Novi bij de meiden. 

Novi en Kim startten in het DD en met de coaching van Remy Wieland werd meteen het juiste voorbeeld gegeven. Ze ziet dat het ritme er bij de dames in aan het komen is, ze speelden een goede wedstrijd en kwamen geen moment in de problemen 21-13 21-16. Ook Thijs en Jan speelden de HD weer als vanouds, ze waren vanaf het begin goed gefocust en wisten lekkere rally’s te spelen 21-15 21-16. 

Joost speelde een lastige HE1. In de 1e game lag het tempo wat te laag en moest er nog naar het juiste ritme gezocht worden 17-21. In de 2de en 3de game ging het nog steeds op en af, maar werd het tempo en opgeschroefd en vooral geconcentreerder gespeeld 21-15 21-17. Novi vloog uit de startblokken en won de 1e game met duidelijke cijfers 21-7. In de 2de game liet ze de teugels wat vieren, maar had de wedstrijd onder controle 21-16. Tussenstand 4-0. 

Kim speelde een goede wedstrijd, ze zat lekker in de wedstrijd en van de zenuwen was weinig te zien. In beide games werd slim gespeeld en het volledige veld gebruikt 21-13 21-13. Thijs begon ook erg sterk, weinig fouten en scherp in iedere rally 21-14 21-16. 

Novi en Jan speelde een heel snelle en sterke 1e game 21-14. Er leek niks aan de hand, maar in de 2de game werd het toch nog een beetje spannend. Op de beslissende momenten werd er wat extra gasgegeven en zo werd de wedstrijd binnengehaald 21-19. Kim en Joost konden het laatste punt binnen halen. Met een goede wedstrijd en lekkere aanvallende rally’s werd in 2 games gewonnen 21-15 21-17. 

Eindstand 8-0. Een mooi resultaat dat we goed konden gebruiken om in de race te blijven voor het kampioenschap. Het gaat nog lekker spannend worden want er komen nog wat beslissende wedstrijden aan voor de eerste en zeker ook de laatste plaatsen in onze 3de divisie poule. Volgende week de uitwedstrijd in Tegelen tegen BC Olympia ’56.