Roosterse Badmintonclub

Roosterse Badmintonclub

veld.jpg

Ondanks de uiterst geflatteerde 7-1 nederlaag bij recordkampioen Duinwijck in Haarlem heeft de badmintonselectie van RBC het uitzicht op en kampioenspoule niet opgegeven. Bij Duinwijck werden liefst vier partijen in drie games gespeeld en had de Roosterse selectie van trainers Wetzel en Rik Hermans met enig fortuin enkel puntjes meer kunnen scoren. Daarmee wil gezegd zijn dat de ploeg zeker niet weggespeeld werd en uitzicht op de kampioenspoule niet helemaal uit zicht is geraakt.

De komende twee wedstrijden in de eigen vertrouwde Albertzaal moeten  gaan bepalen waar de eredivisionist nu staat. De laatste twee thuisduels brachten uitstekend badminton met onverwachte winstcijfers waardoor geen toeschouwer erover nadacht om voor het laatste punt de kroeg op te zoeken.

Als het team van Roosterse zaterdag aanstaande om 19.00 uur in de vertrouwde Albertzaal met de instelling op de baan verschijnt om tegenstander DKC uit Den Haag het vuur aan de schenen te leggen, kan het zomaar weer een heerlijke badmintonavond worden.